dimarts, 7 de desembre del 2010

Copa Catalana Cx Tortosa i Amposta

Fi de setmana doble en terres de l'Ebre pels nostres representants a la Copa Catalana de Ciclocross. Els Martí van disputar les proves de Tortosa i Amposta el diumenge i dilluns passat respectivament.

Males notícies per Xavi Martí, ja que una punxada en l'ultima volta de la prova de Tortosa li va fer perdre la victòria en front del seu màxim rival pel campionat, Pere Joan Roig. En la prova d'Amposta, també va repetir segon calaix del podi, però aquesta vegada sense poder lluitar amb Roig, que amb aquestes dues victòries obre un forat importat en la classificació general.

Pel que fa a Adrià Martí, tot al contrari, ja que amb els punts aconseguits aquest fi de setmana, 8è a Tortosa i 7è a Amposta, puja fins a la 5ena posició Sub-23. Podeu consultar tots els resultats de les proves aquí. La Copa Catalana es pren ara un respir fins el 19 de desembre a Sant Julià de Vilatorta, prova que també decidirà els Campions de Catalunya d'enguany.