dimarts, 9 de juny del 2009

La Tramunbike

Aquest proper diumenge 14 de juny, es celebra la 11ena edició de la Tramunbike. Aquesta marxa està organitzada pel nostre club, el BTT Fornells i està inclosa dins del circuit de marxes de gran fons de la Federació Catalana.
La marxa no te un caràcter competitiu, però si que s'estableix una classificació per temps i es donen trofeus als tres primers corredors masculins i femenins, a mes a mes d'un obsequi per a tots els participants, botifarrada a l'arribada, etc......
Es una prova molt dura, tant fisicament com tècnicament, i no es recomanable per gent que no tingui experiència amb la btt. Son 55 quilòmetres, dels quals la meitat son corriols, la majoria dels quals s'han obert i recuperat per aquesta prova. Qui tingui ganes de fer trialeres, corriols i gaudir dunes vistes magnífiques, aquest es el seu lloc. La cursa te la peculiaritat de que la sortida i l'arribada no son al mateix lloc, motiu pel qual l'organització posa a disposició dels participants un servei de transport desde Salt (arribada) a Les Preses (sortida). Trobareu tota la informació i mes, aquí. No cal dir, que la majoria de l'equip Ambisist hi serà present. Us posem uns vídeos d'alguns dels trams pels quals passa la marxa: