dilluns, 29 de juny del 2009

l'Erik i el "Palo", també destaquen en les duatlons d'alta muntanya

Erik Díaz i Jordi Palomares, dos dels corredors de l'equip que compaginen la btt amb els duatlons, aconsegueixen la segona i la quarta posició a la prova inaugural del circuit Salomon XM Duathlon Series.

Info Ocisport.

Angel Llorens, Erik Diaz i Xavier Zapater, podi masculí de la primera de les Duatlons d'Alta Muntanya del Circuit 2009 de les Salomon XM Duathlon Series by Buff que s'ha celebrat aquest dissabte 27 de juny dins del Mountain Festival de Vallnord.

Més de 150 duatletes s'aplegaven a les nou del matí a la línia de sortida per afrontar els primers 13'5km de btt on tot el recorregut era de pujada fins al la zona de transició, al Pont del Castellar. Erik Díaz i Jordi Palomares han anat junts durant els primers km amb btt fins a l'alçada del Serrat on Díaz ha augmentat el ritme i ha arriba en solitari a la zona de transició amb un molt bon temps de 41' 22". El seguia Palomares amb 43'28" i arribava tercer el corredor de Cuenca Angel Llorens (Buff) amb 44'17".

A partir d'aquest punt venia el tram a peu on els corredors havien d'arribar al Pic de la Font Blanca a 2.903m. i tornar a baixar pel mateix camí fins a la zona de transició. Xavier Zapater (CTSJ Abadesses) era el que marcava un millor parcial en aquest tram i era el primer corredor en agafar la bicicleta per iniciar el descens fins a la zona de meta. A 15" arribava Angel Llorens (Buff) i a 40" Erik Díaz, el corredor que havia marcat el millor parcial amb btt.

Així doncs, s'esperava un descens d'allò més disputat ja que les tres primeres posicions de podi es decidirien en la última secció amb btt. I així ha estat, Llorens que havia sortit de la transició segon, aconseguia adelantar a Zapater i Díaz també guanyava una posició en el descens més ràpid del dia, però es quedava a només 5" de la primera posició. Angel Llorens (Buff) guanyava la Duatló d'Ordino amb un temps de 2h27' després de ser el més regular en els tres trams en què consistia la prova: el 3er amb btt, el 2on al tram a peu i el 2on en l'últim tram amb btt.


L'Erik i en Jordi, encapçalant la prova en la primera secció.