dilluns, 8 de juny del 2009

Caixa Girona Malgrat de Mar

....i mentre uns corredors estaven a la Vall del Ges guanyant el Campionat de Catalunya de marató, els altres també estaven donant tot el que portaven dins, a Malgrat de Mar.
Amb unes condicions del terreny afavorides per la pluja caiguda durant la matinada, es va disputar als voltants de l'esplanada de Santa Rita una prova mes del Caixa Girona. Tot i la disputa del Campionat de Catalunya, la presència de corredors no es va veure en absolut minvada d'efectius, i es que el Campionat Gironí, te molta empenta.
Es dona la paradoxa que Malgrat de Mar pertany a la província de Barcelona, però la Federació Gironina recompensa aquestes terres amb una prova del calendari, ja que son molts els maresmencs i barcelonins que disputen el campionat. Les classificacions complertes de la prova les trobareu aquí. Les fotos son del CC Serinyà. Els resultats dels nostres corredors van ser els següents:


Marc Casellas, 5è de la general i 3er Júnior


Beni Montero, 9è de la general i 6è Master-30


Adrià Noguera, quan només es portaven 5 minuts de cursa va tenir una aparatosa caiguda en la qual va trencar el sillín, fet que el va obligar a abandonar.


Ramon Rosanas, 7è de la general i 4rt Master-40


Sergi Cardona, 24è de la general i 8è Cadet


Raquel Serra, 57ena de la general i 2ona Fèmina