diumenge, 1 de març del 2009

Open d'Espanya Avilés

Tot i que les previsions inicials no ho preveien, la pluja no podia faltar un any mes a Avilés. Una pluja que ha deixat el circuit molt enfangat i relliscós, ja que molta part del seu traçat es sobre herba natural. A la cursa de les 10h encara estava mínimament practicable, però a la segona cursa de les 12h, el circuit ja estava molt malmès, amb trams que no eren ciclables, la qual cosa feia mes dura la proba. Els integrants de l'equip que hi han pres part, han aconseguit els següents resultats:
Adrià Noguera, 21è de la general i 10è Junior, ha acusat una mica la primera cursa a la nova categoria.


Arnau Rota, 17è de la general i 7è Master-30, continuant amb la seva progressió.

Xavi Martí, 5è de la general i 3er Master-40. Ha fet una magnífica cursa, amb opcions de pujar al segon graó fins al final.


Guillem Pujols, 34è de la general i 6è Sub-21, rodant tota la cursa molt a prop de Cris Bosque (que no tenim foto) que ha quedat 29è de la general i 4rt Sub-21.

En Master-40, s'ha repetit el mateix podi que diumenge passat: Xavi Martí - Javi Salamero - J.J. Baron


Per equips, tot i comptar només amb 5 corredors, i que la reglamentació d'enguany no ens afavoreix, ja que les categories de Master-40 i cadets només puntuen el 25% enfront del 50% de l'any passat, l'equip ha assolit la quarta posició. De ben segur que la setmana vinent a Banyoles, on comptarem amb molts mes corredors, el resultat serà molt millor. Les classificacions completes i la crònica oficial de la cursa la trobareu aquí.