divendres, 20 de març del 2009

Aquest fi de setmana, Corró d'Amunt

Aquest fi de setmana arriba la segona prova puntuable per la Copa Catalana de btt a Corró d'Amunt, una seu que ja s'ha convertit en un clàssic del campionat, arribant a la vuitena edició. I ho farà en format doble; el dissabte per la tarda la crono individual i el diumenge pel matí la cursa de rally.
Aquest any el Club Cilista Corró d'Amunt, ha introduït algunes novetats en el circuit per tal d'evitar els embussos en els moments inicials de la prova. Un circuit molt ratoner, que transcorre per corriols enmig de boscos de pi i alzina, i que no deixa ni un respir als corredors, amb constants canvis de ritme i de direcció.
L'organització ja ha confirmat l'assistència de la campiona del món Marga Fullana i el subcampió olímpic Jean Christophe Peraud com a màxims reclams pel públic, però no podem deixar de banda a molt altres corredors de l'elit nacional que també hi seran presents: Mantecon, Trayter, Llorella, Coloma, Trujillo, Ventura.....de ben segur que ens oferiran tots ells un bon espectacle de btt.
I l'Ambisist, que de mica en mica va sumant efectius a les seves files i amb total seguretat ja podrà disposar d'alguna fèmina, tampoc faltarà a la cita. Esperem una bona ratxa de resultats per anar remuntant posicions en les classificacions generals del campionat. Molta sort a tots ells !!!

Els horaris del cap de setmana seran els següents:

Dissabte 21 de març:
de 12.00 h. a 15.00 h. Inscripcions
15.30 h. Sortida CRI
17.30 h. Entrega premis

Diumenge 22 de març:
de 08.00 a 09.30 h. Inscripcions
10.00 h. 1ª Sortida
12.00 h. 2ª Sortida
14.00 h. Entrega de premis