diumenge, 8 de març del 2009

Open d'Espanya-Copa Catalana Banyoles

No tot es de color de rosa, i aquest fi de setmana s'ha vist que obtenir un bon resultat a la Copa catalana i a l'Open d'Espanya es ven molt car. I mes si es en una seu com la de Banyoles que s'està convertint, any rere any, en una proba consolidada a nivell europeu, amb la presència de molts corredors que provenen de fora de les nostres fronteres.
Així ho van demostrar corredors com els de la selecció portuguesa, la belga o molts altres corredors francesos sobretot. A la proba reina, amb la presència de varis corredors de l'èlit mundial, entrar entre els 10 primers era tota un proesa.
Així doncs, ahir no vam assolir cap podi, la qual cosa ens va fer sumar pocs punts de cara a la classificació per equips, on només vam poder assolir la quarta posició, darrere el Cemelorca, el Massi i la Selecció Portuguesa. Tampoc ens va ajudar el fet de que no vam poder comptar amb cap fèmina en cursa, amb la conseqüent pèrdua de punts.
En el que portem de calendari ha quedat clar que els nostres rivals seran, igual que l'any passat, el Cemelorca i el Massi, que a hores d'ara ens van al davant. L'any passat el Cemelorca tenia un equip molt potent, però aquest any amb l'ampliació que han fet abarcant les categories de base, encara ho son mes. Serà molt difícil capgirar la situació tal i com ho vam fer l'any passat, però de ben segur que ho intentarem amb totes les nostres forces. Les classificacions completes les trobareu aquí, la crònica oficial de la cursa la trobareu aquí. De seguida que tinguem fotografies les penjarem. Per ara posarem la de la presentació de l'equip: