dissabte, 28 de febrer del 2009

Tot a punt per demà

Info: Ocisport
Més de 250 participants vinguts de tota la geografia espanyola i de l'estranger es donaran cita demà a Avilès, per a donar la sortida al II Superprestigio Massi -Open d'Espanya 2009, en un circuit semblant al d'anteriors edicions caracteritzat per la seva duresa, els seus tobogans de pujada i de baixada i les seves infinites corbes sobre un terreny tècnic amb ondulacions, herba i sorra fina a la part més alta del recorregut. Les característiques del circuit d'Avilés sempre depenen del temps, ja que si terreny està enfangat canvia al 100%. De moment s'espera bona meteorologia.

I com una prova d'aquesta categoria es mereix no seran poques les figures que presents: els olímpics Lejarreta i Coloma, també Rubén Ruzafa i l'argentí i també olímpic Darío Gasco, Sergio Mantecon, Marc Trayter, Alejandro Díaz de la Peña i Martí Gispert entre d'altres es disputaran de segur les primeres places d'aquesta prova inaugural del II Superprestigio Massi que aquest any té categoria d' Open d'Espanya XC.

En fèmines també s'espera un gran duel entre l'olímpica Marga Fullana i Rocío Gamonal, actual Campiona d'Espanya de Ciclocross, competició en la qual ambdues van arribar a l'esprint i en la qual es va acabar imposant Gamonal.

A nivell internacional, Portugal, Andorra, França, Bèlgica... són alguns dels països que tindran presència en aquest open. Malgrat la inscripció de Julien Absalon, sembla que finalment no podrem comptar amb la seva participació fins a la segona prova, a Banyoles, on és ja un habitual i on es mesurarà amb Jean Christophe Peraud, ara el seu rival a Massi , així com amb Jose Antonio Hermida o Iván Alvárez.
Programa previst:
08 a 09h. Inscripció i recollida de dorsals
09h. Presentació d'Equips
10h. Sortida1: fèmines, juniors, cadets i masters
12h. Sortida 2: èlit, sub-21, sub-23, senior
14h. Entrega de Premis