diumenge, 22 de febrer del 2009

Open Espanya Marató Btt Anbaso

Excel.lent paper de l'equip en la primera prova de l'Open d'Espanya de Marató de btt a Aguilar de Segarra aquest matí. Ni els millors presagis feien preveure una arrancada de temporada tant brillant.
Nou corredors de l'equip han pres la sortida amb unes baixes temperatures que juntament amb el fort vent que bufava a la zona accentuaven encara mes la sensació de fred. Tots ells han acabat la prova amb uns resultats personals molt destacables, sumant un total de cinc podis, que els ha servit per proclamar-se guanyadors per equips, doblant la puntuació del segon equip classificat. Tota una declaració d'intencions, presentant clara candidatura al triomf final del campionat.

-Joan Llordella: 3er de la general i 3er Elit. Després d'estar tota la cursa rodant amb el quintet capdavanter, només una punxada a l'ultim quilòmetre li ha tret les opcions de lluitar per la victòria.
-Diego Fernández: 22è de la general i 4rt Master-30. Bon paper del corredor Cerdanyolenc que s'ha quedat a poc mes d'un minut del podi, privat per la presència de corredors andalusos.
-Guillem Pujols: 24è de la general i 1er Sub-21. Confirmant així el seu domini a la categoria.
-Cris Bosque: 26è de la general i 2on Sub-21. Al contrari que el Guillem, el Cris, que ha fet el salt a la categoria aquest any, ha pagat el preu de córrer per primera vegada una cursa d'aquestes característiques, i després d'anar en primera posició durant bona part d'ella, ha agafat una "pajara" que li ha pres la victòria.
-Xavi Martí: 38è de la general i 3er Master-40. Ha fet una molt bona cursa, de menys a mes, demostrant que està recuperat dels problemes físics que va tenir l'any passat.
-Francesc Martínez. 69è de la general i 33è elit. Ha acusat un xic la duresa de la prova, i mes en aquestes dates.
-Arnau Rota: 72è de la general i 17è Master-30. S'ha pres la cursa com un entrenament, sense forçar la màquina i acumulant quilòmetres.
-Ramon Rosanas: 93è de la general i 12è Master-40. També ha patit la duresa del recorregut, amb uns últims 10 quilòmetres molt durs.
-Mercè Tusell: 118ena de la general i 2ona Fèmina Elit. Excel.lent debut amb l'equip. Un cop ha vist que la Sandra Santanyes era inabastable, s'ha dedicat a regular i controlar les seves perseguidores.

Felicitats a tots ells i a la resta de l'equip tècnic!! felicitats també a la resta dels guanyadors i participants de la prova.....sobretot a tres ex-corredors de l'equip: Javi Salamero guanyador en Master-40, David Sanchez guanyador en Master-30 i a l'Ismael Ventura 5è elit. Podeu veure la crònica oficial de la cursa i les classificacions aquí. Properament penjarem fotografies.....per anar fent boca, aquí teniu la del podi per equips, gentilesa de Bicicat.