diumenge, 20 de febrer del 2011

Open BMW Btt Canet d'Adri

El fang ha estat el protagonista, aquest matí, de la tercera prova puntuable per l'Open BMW Btt a Canet d'Adri. El divertit traçat marcat per l'organització, s'ha vist un xic mermat pel fang provocat pels ruixats caiguts durant la nit i les primeres hores del matí.

Tot això no ha estat inconvenient perquè Ramon Rosanas s'adjudiques per tercera vegada consecutiva el triomf entre els Veterans-50. Aquesta vegada però, no ha pogut guanyar la cursa curta que ha estat pel cadet Remi Jaulent, una jove promesa de l'equip Massi francès. Amb aquest resultat, Rosanas s'ha proclamat matematicament guanyador del campionat, a falta de la darrera prova que es disputarà a les Planes d'Hostoles el proper diumenge.


L'altre corredor de l'equip present a Canet d'Adri ha estat Àlex Gènova, que ha debutat en la present temporada i que estrenava categoria. Gènova, lluny del seu estat de forma degut a una lesió al genoll que l'ha tingut bastant de temps aturat aquest hivern, ha realitzat una bona cursa, creuant la meta en la 46ena posició de la cursa llarga i 4rt Júnior.

© Jordi Bautista