dilluns, 7 de febrer del 2011

Open BMW Btt Llambilles

Ahir es va donar per inaugurada la pretemporada de btt 2011 a la província de Girona. Concretament, ho feia a Llambilles, on es va disputar la primera cursa puntuable pel nou Open Btt BMW, que substitueix al desaparegut Campionat de La Selva. D'aquesta manera, també reprenem l'activitat al blog que ha estat uns dies aturat per falta d'activitat.

El fred a primera hora del matí va ser molt acusat, amb temperatures sota zero. La gran afluència de corredors (prop de 500 entre totes les categories), i el fet de que la federació deixés córrer als participants sense haver de presentar la llicència, i només presentant el DNI, va fer endarrerir la sortida de la cursa mes de 30 minuts. Aquesta vegada, les queixes no van ser tant sentides, ja que l'enderrariment va provocar que el fred ja no fos tant acusat en el moment d'iniciar-se la cursa.

Per part de l'Ambisist, dos dels nostres corredors hi van ser presents: Ramon Rosanas, s'estrenava en la categoria de Veterans-50 i de la millor manera possible, ja que va quedar 1er i a mes, va guanyar la cursa curta

D'altre banda, Ever Alejandro Gómez també es va estrenar amb l'equip (tot i que no vestit amb la roba, que encara no està punt) i també amb un resultat molt destacat, ja que va guanyar en categoria Sub-23 i va assolir la 2ª posició de la cursa llarga

Us deixem amb aquest vídeo del moment de la sortida de la volta llarga, on es pot apreciar la gran quantitat de corredors. Aquest campionat continuarà diumenge vinent a Lladó. Fotos gentilesa de Zero Flats.