dijous, 17 de febrer del 2011

Calendari Powerbar Marathon BTT by Northwave

Ocsiport ha fet públic el calendari del Powerbar Marathon BTT by Northwave, que aquesta any s'ha vist reduit a tres probes:

"La PowerBar Marathon by Northwave és un conjunt de 3 proves en format marató que es disputen a diferents regions de la península, com ara Catalunya, Cantàbria o Aragó. Considerades les proves de resistència de BTT per excel.lència, són curses de llarg recorregut i van dirigides tant als corredors que competeixin a alt nivell com als practicants més populars, de tots els nivells i edats.

Enguany i com en passades edicions, la prova d’ Aguilar de Segarra-Rajadell (Catalunya) obrirà el certamen el diumenge 27 de Febrer. Aquesta prova, que es disputa a la província de Barcelona, té un recorregut de 62 Km per camins del poble d’Aguilar i Rajadell. Per a que tots puguin gaudir i competir al mateix temps, hi haurà, d’una banda, la modalitat de competició (62km) pensada per a ciclistes federats del més alt nivell on l’exigència és màxima, i per l’altra, la modalitat popular, ideada per a aquells que vulguin participar sense ànim competitiu però amb el repte de finalitzar la prova, ja sigui la pedalada de 32 Km o la marató de 62 Km.

La segona de les proves es disputarà l’ 11 de setembre a la població de Castañeda (Cantàbria) on els ciclistes passaran per camins i paratges de gran bellesa, ideals per a gaudir al màxim sobre les dues rodes.

I per acabar, la tercera i última prova es disputarà el 25 de setembre a Bonansa (Aragó) terreny que es caracteritza per pistes forestals de mitja i alta muntanya, on els participants poden gaudir de les proves de marató en un entorn privilegiat."