dimarts, 22 de febrer del 2011

Mes debuts

Aquest passat diumenge també es va produir el debut amb l'Ambisist de dos dels nostres nous corredors. Es tracta de Ramon Sagués i Mercè Pacios que van prendre part en el 3er Gran Premi GP-l'Estartit, una cursa de carretera de caire social que forma part del V Campionat Social Gironí d'Hivern.

En aquest aprova també va participar Beni Montero, que havia debutat la setmana passada, en la cursa de la Bisbal, puntuable pel mateix campionat. La prova tenia un recorregut en línia de 70 quilòmetres per la zona del Baix Empordà, amb sortida i arribada a l'Estartit. La cursa va estar marcada per la pluja que va fer acte de presència als pocs minuts de començar i que ja no va abandonar als corredors fins al final. Això no va ser impediment perquè el grup rodés quasi a 39 quilòmetres a la hora per les sinuoses carreteres baix empordaneses. Tot i la perillositat de les carreteres, no es va haver de lamentar cap incident remarcable.

Pel que fa a resultats, cal destacar la victòria de Mercè Pacios en la categoria femenina. Pacios va ser la única fèmina que va aguantar el ritme del pilot, fins a Torroella on va quedar despenjada. Montero i Sagués van entrar dins del gran grup sense cap opció a disputar l'sprint. Podeu consultar la classificació aquí.

Pacios a dalt del podi el dia del seu debut amb l'equip.