dilluns, 4 d’octubre del 2010

Copa Catalana Barcelona

Sota una intensa xafogor, es va disputar ahir a Barcelona l'ultima prova puntuable per la Copa Catalana de btt. El circuit transcorria, com ja es habitual, per la muntanya de Montjuïc, i presentava un disseny totalment diferent al de passades edicions, amb un espectacular pas per sobre d'un pont artificial.

La prova que estava englobada dins del festival "Sports Outdoor Experience", va comptar amb la presència de Josep Antoni Hermida, que estrenava el mallot de campió mundial aconseguit fa poques setmanes enrere a Canadà. També es van desplaçar fins a terres catalanes alguns corredors francesos que van augmentar el nivell de la prova.

L'equip va aconseguir, una vegada mes, la victòria per equips i es va imposar en la classificació general final amb una avantatge de mes de 1000 punts respecte al segon classificat, el Bicis Esteve.

Destaca la victòria de Xavi Martí en Veterans-40, aprofitant l'absència de Salamero que era baixa per lesió. També va pujar al podi l'Alex Gènova com a tercer Cadet i l'Adrià Noguera com a segon Júnior.

Per altra banda, Beni Montero realitzava la millor cursa de la temporada finalitzant en una meritòria 6ena plaça entre els Màsters-30. David Romanos no tenia el seu dia, acabant el 17è Júnior. El toc de color de la jornada el va posar Pep Fornell, que matava el cuc enfundant-se de nou el mallot com en les seves bones èpoques, i prenia la sortida en la cursa dels Veterans-40, acabant en 15ena posició.

En la cursa reina, no hi va haver tanta sort, i la presència de corredors francesos, van deixar fora del podi a Joan Llordella en Èlit i Cris Bosque en Sub-21, tots dos 4rts.

Pel que fa a les classificacions finals del campionat, s'ha aconseguit el títol en Júniors per part de l'Adrià Noguera, el sots campionat en Èlit per part de Joan Llordella i la tercera pláça en Sub-21 per part de Cris Bosque.

Podeu trobar mes informació i totes les classificacions de la prova aquí. Fotografies gentilesa d'Ocisport.