dijous, 21 d’octubre del 2010

Ciclocross de Villarcayo

Xavi Martí va encetar la temporada de ciclocross nacional el passat diumenge, en el VII Ciclocross de Villarcayo, proba puntuable pel Trofeo Diputación de Burgos.

En Xavi que no tenia graella, va sortir des de la tercera fila i en el la primera volta rodava el 27è. A partir d'allà tot va ser una remuntada malgrat ser un circuit ràpid i difícil per fer avançaments. En les següents voltes va passar per meta el 19è, 16è, 12è, 10è, per acabar finalitzant el 7è.

Una bona mostra del seu bon estat de forma es que va marcar el segon millor temps en l'ultima volta, fet que el fa ser molt optimista de cara a les següents curses que disputarà aquest proper cap de setmana: el dissabte a Medina de Pomar (Burgos) i el diumenge a Ramales de la Victòria (Cantàbria).