dimarts, 12 d’octubre del 2010

Anbaso Fals

La pluja i el mal temps han deslluït aquest matí a Fals la cloenda de l'Anbaso. Només uns 80 valents s'han atrevir a prendre la sortida sobre un terreny molt enfangat. Tant es així, que el circuit s'ha limitat a donar dues voltes a un bucle d'uns 11 quilòmetres que coincidia amb la zona mes pistera i practicable del traçat inicialment previst per la cursa.

Aquesta climatologia també ha fet tirar enrere a la majoria dels nostres corredors. Només Xavi Martí i Ramon Rosanas s'han atrevit a prendre la sortida. En el cas de Xavi Martí, per defensar el liderat entre els Veterans i fer un bon entrenament de cara a la temporada nacional de ciclocross que començarà el proper fi de setmana, i en el cas d'en Ramon Rosanas, per intentar aconseguir la segona posició, també entre els Veterans.

La presència de només dos corredors, ha fet que l'equip no puntués en aquesta cursa i que es perdés la classificació general per equips en favor del Difoprint-Bicis Toni, baixant fins a la segona posició. Podeu veure la classificació de la cursa aquí. Fotos propietat de Sara Arjona.

Ramon Rosanas, 10è de la general i 2on Veterà-40

Xavi Martí, 13è de la general i 3er Veterà-40