dimarts, 11 d’octubre del 2011

Open Espanya Cx Valladolid

Mentre la temporada de btt està arribant a la seva fi, la temporada de ciclocross acaba de començar, i alguns dels integrants de l'equip no paren, com es el cas de Xavi Marti, Ramon Sagués o Mercè Pacios, que enllacen una especialitat amb l'altre.
Aquest passat diumenge es va disputar el IX Trofeo Ciudad de Valladolid, que havia de ser la primera prova de l'Open d'Espanya, però que problemes econòmics de l'organització van fer que la prova només fos de caire autonòmic (tot i que puntuarà igualment per l'Open d'Espanya). Fins a terres Castellano-Leoneses s'hi va desplaçar Xavi Martí, aconseguint un excel.lent segona posició entre els Veterans-40.
Martí va rodar en primer moment amb Rodríguez (guanyador de la cursa) fins que aquest el va deixar enrere. Després va ser atrapat per Ugarte amb el qual es va disputar la segona plaça fins al tram final de la cursa on Martí va llançar un atac que li va donar el segon lloc. Una bona forma de començar l'Open d'Espanya, títol que Martí pretén aconseguir aquesta temporada. Podeu veure la classificació, aquí.

© Luz Iglesias