dilluns, 10 d’octubre del 2011

Copa Gironina l'Estartit

La temporada de btt practicament ha arribat a la seva fi, però encara queden algunes curses pendents, sobretot a terres gironines, on la Copa Gironina no ha fet mes que començar. Ahir es va disputar la tercera prova puntuable a l'Estartit. Un dia esplèndit i una temperatura molt agradable van acompanyar als participants, que es van lluirar de la forta tramuntana que havia bufat fins el dissabte.

La cursa estava organitzada per l'Impuls Medes Bike, i la volta llarga constava de 30 quilòmetres que transcorrien per la serra del Montgrí, amb dues parts ben diferenciades; la primera en un puja i baixa de corriols, i la segona, per les rectes pistes del montgrí que afavorien la formació de grupetes de corredors.

El nostre representant a la Copa Gironina, en Beni Montero, va realitzar una bona cursa lluitant en tot moment pel podi de la seva categoria, que finalment va assolir, entrant 9è de la general i 3er Màster-30. Montero va arribar a poc mes de 5 minuts del guanyador, un il.lustre com Roberto Heras, que va aprofitar la proximitat de la seva residència per demostar una vegada mes la seva classe, tot i que Oriol Colomer li va plantar cara fins a l'sprint final. Podeu consultar les classificacions de la cursa aquí. La Copa Gironina continuarà la setmana vinent a Llagostera.