diumenge, 2 d’octubre del 2011

Copa Catalana Barcelona

Avui s'ha posat el punt i final de la Copa Catalana a la muntanya màgica de Monjuic, amb una dia i una temperatura esplèndida, mes pròpia de l'estiu que no pas del mes d'Octubre. I el final no podia ser mes esplèndit per l'equip Ambisist, ja que s'han reafirmat les victòries de la Copa Catalana per equips, en categoria Elit amb Joan Llordella, en categoria Sub-21 amb Ever Alejandro Gómez i en categoria cadet amb Oriol Ruiz. També s'han assolit els Subcampionats de Ramon Sagués en categoria Elit i de Mercè Pacios en fèmines, així com la tercera plaça de Ramon Rosanas en categoria Màster-50.

Els corredors han hagut de fer front a un circuit de reduides dimensions molt revirat i explosiu, on no hi havia ni un segon per relaxar-se. Les característiques d'aquest circuit han passat factura a les castigades mecàniques dels corredors i s'han pogut observar bastants abandons, com ha estat el cas de Beni Montero, Xavi Martí i Núria Espinosa entre els nostres. Pel que fa a la resta de corredors de l'Ambisist presents a Barcelona, aquest han estat els seus resultats:

Cursa 6 voltes:
Joan Llordella - 3er classificat de la general i 3er Elit
Ramon Sagués - 5è classificat de la general i 5è Elit
Ever Alejandro Gómez - 7è classificat de la general i 1er Sub-21

Cursa 4 voltes:
Robert Soley - 18è classificat de la general i 14è Màster-30
Àlex Gènova - 47è classificat de la general i 9è Júnior
Mercè Pacios - 83ena classificada de la general i 6ena Fèmina

Cursa 3 voltes:
Oriol Ruiz - 2on classificat de la general i 2on Cadet
Ramon Rosanas - 11è classificat de la general i 2on Veterà-50

Cal destacar la gran cursa de Llordella, que només ha estat superat per dos grans corredors de nivell internacional (Colom i Vuillermoz), reafirmant així el liderat del campionat. També es molt destacable la cursa realitzada per Sagués, que tot i haver corregut el dia anterior el campionat d'Espanya de Marató a Huelva, ha disputat la quarta plaça a Muñoz fins l'ultima volta. No menys lloable ha estat la cursa de Gómez, un fet que ja s'ha convertit en habitual aquesta temporada, classificant-se entre els millors corredors scratch tot i la seva joventut. Les coses no han anat tant be per Soley que ha patit amb la mecànica de la bici, Gènova que no ha tingut bones sensacions i Pacios a qui (a diferència de Sagués) la cursa i el viatge d'ahir, així com un lleuger refredat, li han mermat molt les seves condicions físiques. En quant a Ruiz, se li ha escapat la victòria en l'sprint final amb el seu màxim rival d'aquesta any (Berenguer), mentre que Rosanas ha realitzat una bona cursa amb la qual ha conseguit els punts necessaria per pujar al tercer calaix del podi del campionat, tot i no haver disputat totes les curses. La classificació de la cursa la podeu veure aquí, i la classificació general del campionat, aquí. Properament penjarem les fotos.