dilluns, 26 de setembre del 2011

Powerbar Marató Bonansa

Baixa participació la que es va viure ahir en l'ultima prova de la Powerbar-marathon by Nortwave, que es va celebrar a la petita població aragonesa de Bonansa. L'organització havia preparat un dur circuit de 32 quilòmetres en forma de vuit, al qual s'havia de donar dues voltes i que transcorria totalment per pistes forestals molt diverses, però amb molta pedra i roca. El recorregut estava marcat per dues fortes ascensions, i per la pluja caiguda el dia abans que va deixar bastanta aigua i fang, fet que va causar bastants abandons.

Pel que fa als nostres corredors, van viure la cara i la creu d'aquest esport: La creu en forma d'abandó de Fàbregas al perdre una lentilla, i d'A.MArtí i X.Martí al no trobar bones sensacions per acabar una cursa tant dura. La cara va ser per a la resta de corredors, que van acabar tots ells a dalt del podi: Llordella 2on classificat Elit, Gómez 1er classificat Sub-21, Montero 2on classificat Màster-30, Soley, 3er classificat Màster-30 i Espinosa 2ona classificada Fèmina.

Després de l'anul.lació de la prova de Cantabria, aquest campionat ha finalitzat amb només dues curses disputades, i amb la victòria de Gómez en categoria Sub-21, i la segona plaça de Llordella en categoria Elit, Montero en categoria Màster-30 i Espinosa en categoria Fèmines.

Foto dels guanyadors del campionat. Podeu veure mes fotos, aquí. Classificació de la cursa. Classificació del campionat.