dimecres, 7 de setembre del 2011

Open España Marató Colmenar de Oreja

Decididament, aquest no ha estat un bon fi de setmana "mecanicament parlant" per l'equip. Els nostres corredors mes internacionals, Ramón Sagués i Mercè Pacios, es van traslladar fins a Colmenar de Oreja (Madrid) per disputar l'ultima prova puntuable per l'Open d'Espanya de Marató, prova que també decidia els campions Madrilenys de l'especialitat. Pel davant, 90 quilòmetres de pistes i terreny sec.


Ramon Sagués rodava al capdavant de la cursa fent parella amb Paco Mancebo (a la postre guanyador de la cursa) quan, en el quilòmetre 40, en una baixada el canvi se li va doblegar i enganxar, trencant-li la patilla. Tot i poder reparar-ho, al cap de 10 quilòmetres, li va tornar a succeir el mateix, havent d'avandonar definitivament i dient adéu a una gran oportunitat de guanyar.


La cara de la jornada va ser per a Mercè Pacios, que sense cap tipus de problema, va guanyar la cursa en la categoria femenina, amb mes de mitja hora d'avantatge sobre la segona classificada. Pacios, amb només dues proves de l'Open disputades (i dues victòries), s'ha proclamat subcampiona. Podeu consultar la classificació, aquí.