dilluns, 19 de setembre del 2011

Copa Catalana Calaf

L'equip continua en plena forma després de l'aturada estiuenca, tal i com es va demostrar ahir a Calaf en el marc de la 6ena prova puntuable per la Copa Catalana de btt. Només amb l'absència de Beni Montero i Adrià Martí, l'equip es va presentar a Calaf disposat a mantenir el liderat de la Copa Catalana, i el resultat va ser molt mes que això, ja que es va aconseguir la victòria, ampliant així l'avantatge sobre el Tomas-Bellès (2on classificat), i deixant el títol practicament sentenciat a falta de la prova final de Barcelona.

A nivell individual, es van aconseguir 5 podis, i en la cursa reina de la jornada (Elit, Sub-23 i Sub-21), el domini de l'Ambisist va ser notori, col.locant els 4 corredors que prenien la sortida dins del Top-10. Les classificacions generals de la Copa Catalana ja estan molt definides, i cal destacar el liderat d'Oriol Ruiz en Cadets, Ever Alejandro Gómez en Sub-21 i Joan Llordella en Elit, liderats que si no hi ha cap contratemps, es ratificaran dintre de 15 dies a Barcelona. També es destacable el fet de que en la classificació individual general, 3 dels 4 primers corredors son de l'Ambisist (Llordella, Sagués i Gómez), i es podria donar el fet de que si Freixer (2on classificat) tingués un mal dia, el podi de la Copa Catalana fos absolutament copat pels nostres corredors....però tot això ja es fer volar coloms, en pocs dies sabrem la resposta. Per ara, podeu veure la classificació de Calaf aquí, i la classificació general aquí. Els resultats dels nostres corredors, van ser els següents: