dijous, 16 de setembre del 2010

Torna la Copa Catalana

Info: Ocisport.

Aquest diumenge 19 de setembre la Copa Catalana Internacional de btt, GP Massi, enceta l'sprint final de la temporada amb la sisena i penúltima cita del calendari, que tindrà lloc a Calaf, a la comarca de l'Anoia.

Es tracta d'una cita ja tradicional al calendari, però que enguany no tancarà el certamen, ja que el campionat s'acomiadarà el 3 d'octubre dins dels actes inclosos en la fira d'esports d'aventura Outdoor Sports Experience de Barcelona.

El circuit de Calaf serà molt similar al de les passades edicions, amb sortida al mig del poble i amb un traçat molt ràpid i rodador que s'agraeix a finals de temporada. És el circuit més llarg del campionat, amb uns 10.5 quilòmetres i transcorre per la zona del Puig de Sant Sebastià i Sant Martí Sesgueioles. En els últims anys, s'hi han anat fent modificacions tot afegint-hi algun corriol més. Aquest any, s'ha incorporat algun tram més tècnic i per contra s'ha eliminat alguna de les pistes ràpides.

El dijous dia 16 el circuit quedarà marcat en la seva totalitat i a partir del divendres, tots aquells inscrits que ho desitgin, podran accedir-hi per afrontar sessions d'entrenament.

Horaris:
De 08.00 a 09.30 h. Inscripcions
10.00 h. 1ª Sortida Gran Premi Massi – CCI 2010
12.00 h. 2ª Sortida Gran Premi Massi – CCI 2010
14.00 h. Entrega de premis