dilluns, 26 de juliol del 2010

Anbaso Manresa

L'activitat no s'atura, i l'Anbaso encara no agafa vacances. Ahir pel matí es va disputar la tercera prova puntuable per aquest campionat a Manresa. Tot i ser en ple juliol, prop de 200 corredors van prendre la sortida per afrontar 31 quilòmetres molt tècnics i revirats.

Pel que fa a l'equip, tenim molt bones notícies, ja que Israel Núñez va guanyar la prova i passa a liderar el campionat. La resta dels nostres corredors també van tenir un paper destacat: Xavi Martí va guanyar en Veterans-40 i Ramon Rosanas també va pujar al podi d'aquesta categoria amb la tercera plaça. Per ultim, tenim a Diego Fernández que va patir problemes mecànics que el van relegar a la 25ena posició elit. Podeu veure la classificació de la cursa aquí (fotos propietat de Bicicat).