dilluns, 16 de novembre del 2009

Xavi Martí guanya a Lleida

Últimament sembla que el bloc, en comptes de ser de l'Ambisist, es de la família Martí. El cas es que son els dos únics representants de l'equip que a hores d'ara continuen competint, però en la modalitat de ciclocross. I no tant sols competeixen, sinó que ho fan amb molts bons resultats, sobretot el veterà de la família.
Ahir es va disputar la segona prova de la Copa Catalana a Lleida, sobre un circuit molt dur, mes apte per a les bicis de btt que per a les de ciclocross, amb molt de corriol, pedra solta i sots. El circuit també estava marcat per un llaaaaaaaarg tram ascendent d'escales que no va ser de l'agrat de la gran majoria de corredors. Per contrapartida, si d'una cosa no es poden queixar els participants, es de la climatologia i de les altes temperatures, que ahir rondaven els 20 graus en el moment de la cursa.
En quant als resultats de la cursa, en Xavi va aconseguir la victòria en en Veterans-40, mentre que l'Adrià va acabar en 8èna posició entre els Júniors. Amb aquesta victòria, Xavi Martí puja fins al segon lloc de la general i es preveu una lluita aferrissada pel títol amb en Pere Joan Roig i en Joan Antoni Asensio. Ara el campionat fa una petita pausa fins el dia 29 de Novembre a Matadepera, on hi haurà una altre sessió.