dimarts, 3 de novembre del 2009

Duatló de Puig-Reig

Tot i que la temporada de btt ja s'ha acabat, hi ha alguns corredors que continuen competint activament en d'altres disciplines. Es el cas de l'Erik Diaz i el Guillem Pujols que practiquen el duatló de muntanya.

Aquest diumenge passat es va disputar una nova edició del Duatló de Puig-Reig, que està inclòs dins del calendari de duatlons de Terra Endins. El circuit, molt entretingut, estava format per tres sectors de 7 quilòmetres de running + 22 de btt + 2 de running.

L'Erik Diaz es va proclamar guanyador absolut de la prova per davant del corredor local Jordi Riera.

En Guillem Pujols va arribar l'11è de la general i 1er Júnior.

Beni Montero va provar per primera vegada aquesta disciplina, arribant en 36ena posició de la general i 31è Sènior, després de patir en el sector de runing i de remuntar 71 posicions en el sector de btt.