dilluns, 19 d’octubre del 2009

S'acaba la temporada nacional

Amb l'última prova de l'Open d'Espanya de Marató, celebrada el passat dissabte a Paterna del Campo (Huelva) el calendari nacional de btt s'ha acabat. Falta tant sols una prova del circuit Anbaso el pròxim 1 de novembre i 5 proves de la Copa Gironina que es disputaran en els pròxims 5 diumenges consecutius, per concloure totalment la llarga temporada, tot i que molts corredors ja l'han donada per acabada després de l'ultima prova del calendari català a Calaf.

Info: Ocisport.

El duel Marc Trayter-Alejandro Díaz de la Peña s'ha resolt a favor del Gironí, que al quilòmetre 38 treia ja 7 minuts i 50 segons al seu immediat perseguidor i rival en tota la competició, Alejandro Díaz de la Peña, el qual ha punxat ja en el kilòmetre 10 i ha hagut de canviar la roda del darrere, fet que l'ha fet perdre posicions i opcions de victòria.

Trayter ha arribat a meta 15 minuts per davant dels grup format per Adolfo García (Dr. Bike Granada) el local José Carlos Macías (Bicis Aitor) i Emilio José Castilla (Dr. Bike Granada) que a mes era el primer màster 30 i el guanyador de la competició en aquesta categoria.

En cinquena posició entrava finalment De la Peña, que ha fet un gran esforç per atrapar al grup capdavanter i recuperar així places, però quedant-se a 50 punts de Trayter en la classificació final d'aquesta disputada edició del PowerBar Marathon BTT-Open d'España de Marató. Francesc Fréixer ha entrat vuitè a meta, aconseguint així mantenir la tercera posició del podi en la classificació final.

En Fèmines, la victòria de la prova ha estat per María José Peralta, de Bicicletas Alva, segona ha estat Isabel Borrero del Bicis Aitor i tercera Muriel Bouhet. En la classificació general però, la victòria era per la guanyadora de les tres curses anteriors, Sandra Santanyes (Cemelorca Trek), que no ha pogut assistir a la prova per estar-se recuperant d'una petita operació. La segona ha estat Lurdes Torrescasan (Tot vici en Bici) que malgrat anar fins a Paterna tampoc ha pogut córrer per molèsties al genoll per una lesió anterior i la tercera Mercè Tussell de l'Ambisist. Les classificacions complertes de la cursa,
aquí.



Foto dels campions