diumenge, 11 d’octubre del 2009

Continuen les curses

Demà, dilluns festiu, continuen les curses dels calendaris provincials:

Copa Gironina a Porqueres:
A les 9.30 del matí a la zona esportiva de Miànegues es donarà la sortida als participants al circuit de 35 km, obert a tots els corredors i que serà puntuable per les categories Èlit, Sènior, Sub-23, Júnior, Master-30 i Veterans-40. A les 9.35 s'iniciarà el circuit de 20 km, puntuable pels Veterans-50, Veterans-60, Esplai, Cadets, Infantils, Fèmines i tots els corredors de la pedalada. A partir de les 9.45 s'iniciaran les curses de promoció pels Benjamins i Pre-Benjamins que faran 2 voltes a un circuit d'1 km. Seguiran els principiants amb 1 volta al circuit de 3 km i els Alevins que donaran dues voltes al mateix circuit de 3 km. Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova a partir de les 8 del matí. El preu d'inscripció serà de 5€ per les categories de promoció i de 12€ la resta de categories. Els no federats hauran de pagar un suplement de 5€ per l'assegurança.

Al finalitzar, gran botifarrada i regal d'una samarreta tècnica per a tots el participants. L'any 2008 amb una inscripció de 367 corredors, la prova va batre el rècord de participants en els 7 anys història d'aquesta competició, ja que en totes les proves que s’organitzen anualment arreu de la província fins al moment mai s'havien superat els 350. Aquesta competició, que per primera vegada arribava a Porqueres, va agafar el relleu de la tradicional Marxa amb BTT. El guanyador absolut de la prova va ser el corredor barceloní de l'equip Inpanasa Oriol Morata, que va superar en quatre minuts a Christian Collados del Freebike. En tercera posició va entrar Josep Almendros del Bicicletes Esteve. En el recorregut de 20 kms els millors van ser els infantils, on Edgar Valero i Jordi Quintanas van mantenir una bonica lluita que va decidir-se per només cinc segons en favor del corredor del Bicicletes Esteve. Entre les fèmines la millor va estar Rosa Maria Riera de l'Inpanasa.

Abaso Fals:
El recorregut , tindrà poc més de 30 quilometres i constarà de dues parts . La primera recorrerà la zona de l Torre, Pla dels Maquis, laGabriela , les Torres de Fals i de tornada cap el poble. La segona part enfilarà cap a la zona del Dalmau, Pla del Grau i Raval de la Creu . Després d'un any, que s'ha caracteritzat per la duresa dels circuits, aquest serà un dels més suaus.

S'espera que després de Fals, les diferents classificacions quedin força definides. Recordem que puntúen els vuit millors resultats. Per tan hi han possibilitats matematiques de proclamar-se més d'un campió.