dilluns, 5 d’octubre del 2009

Copa Catalana Calaf

Calaf va viure ahir la cloenda de la Copa Catalana de btt 2009. El circuit era el mateix que l'any passat, menys un petit tall que feia passar els corredors per la plaça major del poble. Un circuit, planer, rodador i sense cap dificultat tècnica, però que també es d'agrair, ja que molts corredors van justos de forces a aquestes alçades de temporada.
A les 10 del matí es va donar la sortida a la primera de les curses, on participava el gruix de l'equip, amb els següents resultats:

: abandó per avaria

A les 12 començava la segona de les curses, amb la presència de només dos dels nostres corredors, degut a lesions i altres compromisos. En contrapartida vam veure la reaparició d'en Guillem Pujols després de molt de temps sense trepitjar una graella de sortida. Els resultats van ser els següents:

Joan Llordella: 4rt de la general i 4rt Elit
Guillem Pujols: 40è de la general i 5è Sub-21

La crònica oficial de la cursa i la resta de la classificació, la trobareu aquí. En el conjunt global de la cursa, l'equip va aconseguir la segona posició per darrere del Massi. En aquest moments, encara no tenim fotos de la cursa, només disposem de fotos dels dos podis aconseguits en el dia d'avui:

Podi de Master-30: Diedo Fernández - F. Xavier Carnicer - David Pallarès

Podi de Master-40: Josep Turon - F. Javier Salamero - Xavi Martí