divendres, 31 de juliol del 2009

Sorpreses a Castellfollit del Boix

Anem posant (aquesta vegada si) punt i final a la primera part de la temporada. Serà aquest proper diumenge a Castellfollit del Boix, on es disputarà la cinquena prova de l'Anbaso, que servirà per començar a definir les posicions en les diferents categories, un cop arribat a l'equador del campionat.

El circuit té 31 quilòmetres, amb 950 metres de desnivell acumulat. La sortida serà en direcció al Cogulló, on s'arribarà a la cota més alta. Després, un descens per diferents senders fins al camí de Castellar, per enfilar-nos tot seguit fins al parc eòlic. Baixada per trialera, un tram de pistes i corriols, fins a enfilar la trialera més tècnica del circuit, a prop de Maians. D'aquí fins a l'arribada, una llarga pista de pujada amb algun petit descans. La prova tindrà dos avituallaments; un al quilometre 14 (parc eolic) i l'altre al 24 (Permanyer), i en acabar hi haurà el tradicional esmorzar.

Però si una cosa tindrà d'especial aquesta prova, es la reaparició de dos cracks del nostre equip: Guillem Pujols, que per motius laborals i personals va haver de penjar la bici a principi de temporada, i Pep Fornell, el nostre director esportiu, que ara que practicament tots els corredors estan de vacances, aprofitarà per "vestir-se de torero i saltar al ruedo", rememorant vells temps. També hi seran presents Xavi Martí, Ramon Rosanas, Jordi Canillas i Adrià Martí.

Atenció a aquestes dues cares, que les veureu suar de valent aquest pròxim diumenge. Després d'aquesta cursa, l'activitat de l'equip quedarà paralitzada quatre setmanes per vacances, fins el 30 d'Agost a Òdena, on es reprendrà altre cop l'Anbaso.