dimecres, 22 de juliol del 2009

L'entrevista amb Beth Serrano

-Quan i perquè et vas iniciar en el mon de les dues rodes?
Ja de petita corria pel carrer amb el meu germà i els meus cosins amb la bicicleta, però va ser al conèixer el meu company, en Lluís, que va animar-me a fer les primeres curses i pedalades...

- Recordes la teva primera cursa?
Si, crec que va ser una caixa Girona de fa molts anys, va ser un desastre, vaig punxar dues vegades.

- Amb quins equips has corregut? ens pots resumir breument la teva trajectòria esportiva?
Buff.....masses!! però per a resumir, els més rellevants han sigut: KTM Figueres durant dues temporades, Coluer-Oki Manaval durant tres temporades i des de fa dos a l'Ambisist.

- Quina ha estat la major satisfacció que t'ha donat aquest esport?
Bé, potser no només es resumeix en una satisfacció, però si que es pot dir que gràcies a aquest esport he conegut gent molt maca i he viatjat a llocs que possiblement no hagués anat mai si no fos per les curses. En resum, la satisfacció i el creixem personal dins del món de l'esport, ja sigui tant a nivell professional com personal.

- I la pitjor?
De moment cap.

- Practiques altres esports? Quins?
Si si, potser masses. Practico esports out-dor, és a dir, tots aquells que es puguin practicar a l'aire lliure i en contacte amb la natura, es una combinació excel·lent. A nivell de lleure, faig treking, escalada i monto a cavall. A nivell de competició, faig duatlons i triatlons de muntanya.

- Tens preparador físic o et planifiques tu mateix els entrenaments?
Actualment no, ja que tinc poc temps.

- Quantes hores a la setmana hi dediques?
Faig tres hores d'spinning en un gimnàs i intento sortir entre un o dos dies amb la btt. Els caps de setmana intento fer alguna competició, és el millor entreno de qualitat que hi ha.

- Quants quilòmetres fas en un any?
Ni idea, no porto "la cuenta"..... je je je.

- Perquè corres amb l'Ambisist?
Doncs, ostres quina pregunta més compromesa. En Pep Fornell m'ho va demanar pensant potser que faria bons resultat, però no ha esta així. També crec que m'ho va demanar perquè falten noies per a poder puntuar a la Copa Catalana.

- Que n'opines de l'equip?
Sóc una corredora que vaig molt per lliure, però el poc que he pogut compartir amb ells ha estat agradable i sense mals rotllos.

- De l'equip, quines creus que son les seves virtuts i els seus defectes?
Virtuts segurament moltes, però la que en ve al cap, és el bon rotllo entre els seus components. Potser faltaria més pressupost i infrastuctura per poder ajudar als corredor amb mes projecció a poder córrer a nivells superiors.

- Quins son els teus objectius aquesta temporada?
Actualment per córrer en Btt estic molt verda en comparació amb altres temporades, així que l'únic objectiu es fer totes les curses de la Copa Catalana. Cal ser realista i conèixer la teva pròpia situació.

- I en el futur pròxim?
No m'agrada pensar en el futur pròxim, no ho sé...

- Tens algun ídol esportiu?
No.

- Que n'opines del blog? hi canviaries alguna cosa?
És una bona eina d'informació, està bé.

- Que n'opines del team manager?
Doncs, que vols que digui, que gràcies a persones com ell un equip pot tirar endavant. Una persona afable, comprensiva i sobretot bona persona. Tots sabem que portar tot aquest muntatge no és fàcil, i tenir a la gent contenta encara menys. Ànims Pep, encara que a vegades hi hagi corredors o corredores que et fallin a última hora, je je je.