dilluns, 6 de juliol del 2009

Caixa Girona Vidreres

Sota una intensa calor i amb un circuit sense dificultats tècniques, ahir es va disputar a Vidreres la penúltima prova del Trofeu Caixa Girona, amb una sort desigual pels nostres corredors.

Els nostres representants a la cursa de Júniors/Masters-30, Marc Casellas i Beni Montero, van abandonar per problemes mecànics, quan amb prou feines s'havia disputat mitja volta de les tres de que constava la prova.

A la cursa de Cadets/Veterans/fèmines, tots els nostres corredors van completar les dues voltes al circuit, amb molt bons resultats: Ramon Rosanas acababa 4rt de la general (altre cop) i 4rt Veterà-40, Alex Gènova acababa 15è de la general i 4rt Cadet i Raquel Serra sumava un nou podi, acabant 49ena de la general i 3era fèmina.

Les classificacions complertes de la prova les trobareu aquí. No disposem de fotos de la prova ja que els nostres companys del CC Serinyà no hi van ser presents, però si que hi ha un parell de vídeos del moment de la sortida.

Només queda una prova per acabar el campionat, que es disputarà el pròxim diumenge a l'Estartit, prova que també servirà per proclamar els Campions Provincials d'enguany.