divendres, 3 de juny del 2011

Diumenge torna la Copa Catalana

El Gran Premi Massi Copa Catalana de BTT recupera la forma aquest cap de setmana amb la disputa del quart assalt del calendari a la localitat de Lliçà d'Amunt, a la comarca barcelonina del Vallès Oriental.

La prova, que ha despertat una gran resposta i fins ahir prop de 200 ciclistes havien confirmat ja amb la seva preinscripció la intenció de prendre part a la carrera, consistirà en un recorregut de 6 quilòmetros de longitud i 225 m de desnivell positiu per volta, amb trams molt tècnics i amb diferents pujades i baixades aprofitant els espectaculars espais naturals i de bosc que es troben a la zona. L'esplanada que es troba al costat del cementiri es convertirà finalment en el centre neuràlgic de la carrera i punt de sortida i arribada de la competició.


El dissabte a les 17h es disputarà la prova de la Kids Cup per a nens i nenes, i com és habitual, el diumenge 5 de juny, a les 10 del matí i a les 12 del migdia es donarà la sortida a les dues curses que conformen el programa de competició. El diumenge a primera hora, una vegada es completi el procés d'inscripcions i la recollida de dorsals, es donarà el tret de sortida a la competició, i sobre les 2 de la tarda es durà a terme el lliurament de premis.

Es recomanem a tots els participants sortir amb temps suficient per evitar el col·lapse a les carreteres, ja que la cursa coincideix amb la disputa del GP de motociclisme de Montmeló.

Per part de l'Ambisist, s'espera la presència de l'equip al complet per defensar els diferents liderats que estan a les nostres mans, menys Montero i Rosanas que estaran a la Tramunbike.