divendres, 17 de juny del 2011

Diumenge Comença l'Anbaso

Aquest diumenge es donarà el tret de sortida a la 15ª edició del circuit Anbaso, que constarà de 7 proves que començaran a Sant Pere Sallavinera, i acabaran el 23 d'Octubre a Rajadell. Entremig: Sant Vicenç de Castellet (10 juliol), Navàs (17 juliol), Castellfollit del Boix (31 juliol), Òdena (4 setembre) i Fals (12 octubre).

El format de cursa serà el mateix de sempre; circuits d'entre 30 i 35 quilòmetres, amb dos avituallaments i esmorzar a l'acabar. El preu de la inscripció és manté en 12€ anticipat, i 15€ el dia de la prova. Una de les novetats més importants serà la possibilitat d'adquirir un forfait per les 7 proves a un preu de 60€. Un altre canvi important és la supressió de la categoria popular, tornant així al format clàssic on tothom puntua. L'edat mínima per participar serà de 14 anys o categoria cadet. Podeu veure tota la informació al respecte aquí.

No cal dir, que els corredors de l'Ambisist també hi seran presents, tot i que d'una forma mes testimonial, ja que aquest campionat no es un objectiu prioritari...