diumenge, 24 d’abril del 2011

Volcat 2011

L'Ambisist ha estat present aquests dies de Setmana Santa en la Volta a Catalunya amb btt, amb una part de l'equip. Tot i l'adversa climatologia de la segona etapa, la Volcat ha pogut disputar-se sense problemes. Sis van ser el corredors de que van iniciar la Volcat, però de seguida l'equip va perdre un dels seus efectius: en la primera etapa, Aleix Fàbregas va haver d'abandonar.

D'altra banda, apareixia per primera vegada vestit d'Ambisist Robert Soley, iniciant així la seva temporada després d'una lesió al genoll que l'ha tingut aturat durant aquest hivern. Soley prenia part en la Volcat amb l'únic objectiu de fer quilòmetres, fer d'assistència en cursa a la resta dels companys, i donar suport a les fèmines de l'equip. Tot i aquesta versió reduïda de l'equip, s'ha aconseguit la 3era posició de la general per equips. Pel que fa als resultats individuals, han estat els següents:

- Ramon Sagués ha realitzat una volta de menys a mes (14è, 10è, 5è) amb una excel.lent tercera etapa que la fet pujar fins a la 7ena posició de la general final.
- Ever Alejandro Gómez, ha realitzat una molt bona actuació, guanyant sense cap tipus de problema en la categoria Sub-21, i lluitant sempre amb els millors corredors Elit (10è, 6è, 15è). Al final 9è de la general final.
- Mercè Pacios, al contrari que Sagués, ha realitzat una volta de mes a menys (2a, 3a, 4a), mantenint un frec a frec amb Mercè Petit per la segona plaça entre les fèmines, que finalment no ha pogut assolir per culpa del temps perdut a causa de les punxades. Al final 3era fèmina de la general final.
- Núria Espinosa, ha estat la regularitat personificada, finalitzant totes les etapes i la general final en 5ena posició entre les fèmines.
- Per últim, Robert Soley ha aconseguit el seu objectiu, que era acabar la Volcat (138è, 113è, 122è), en 122ena posició.

Podeu consultar totes les classificacions de la volta, en la web d'Ocisport. Properament penjarem alguna foto i les vídeos de resum.