dimarts, 5 d’abril del 2011

Open Giant Sant Pere de Ribes

Continuen els bons resultats també a l'Open Giant de Barcelona. Diumenge es va disputar la segona prova d'aquest campionat a Sant Pere de Ribes. Una prova que es va retardar mes de 30 minuts per l'absència de l'ambulància reglamentària. Tot i això, no es pot menysprear la bona feina de l'organització en la primera cursa que organitzaven en aquest campionat. Els corredors van trobar-se un circuit dur, tècnic, amb molta pedra i corriol, que dificultava els avançaments i que va provocar bastants taps al principi. Podeu consultar les classificacions de les curses aquí. Els resultats dels nostres corredors van ser els següents (fotos propietat de Mireia Santmartí):

Ever Alejandro Gómez, continua entre els millors i va finalitzar 7è de la general i 1er Sub-21.

Adrià Martí, s'acosta cada cop mes al podi de la seva categoria. Va finalitzar 18è de la general i 4rt Sub-21.

Núria Espinosa, que comptava amb el plus de motivació que dona córrer davant del seu públic, va finalitzar 57ena de la general i 1era fèmina.