diumenge, 2 de gener del 2011

Entrenament d'equip

Tal i com es va fer l'any passat, el proper dissabte 8 de gener hi haurà el primer entrenament d'equip de la temporada 2011 a Arbúcies. La ruta transcorrerà íntegrament pel Parc Natural del Montseny i consistirà en pujades llargues per pistes i camins amb un desnivell constant, i baixades per corriols interminables.

Aquesta sortida ja no tindrà un caire recreacional com la del comiat de la temporada passada, i serà un entrenament d'equip en tota regla. També servirà perquè els nous corredors de l'equip es donin a conèixer, i viure així una jornada de convivència i integració.

El Director de l'equip (llibreta en ma) valorarà l'estat de forma dels corredors, després dels excessos nadalencs i del cap d'any. En cas de baix rendiment, no hi haurà excuses, i es prendran les mesures oportunes perquè el corredor redreci el seu rumb i arribi en plenes facultats a l'inici oficial de la temporada el pròxim 13 de març a Banyoles, je je je....

El punt de trobada serà al complex esportiu de Can Pons, i l'hora de sortida, a les 9 del matí. S'ha de venir esmorzat ja que s'anirà per feina. Pels corredors que vulguin, hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar en un restaurant després d'acabar l'entrenament. Us heu de posar en contacte amb en Pep Fornell per confirmar la vostra assistència al telèfon 629351450 o per mail al teamambisist@hotmail.com.