dilluns, 3 de gener del 2011

Copa Catalana Cx Mataró

Ahir es va posar punt i final a la Copa Catalana de Ciclocross a la localitat maresmenca de Mataró. La prova va anar a càrrec de l'Esport Ciclista Mataró, que va treure una bona nota en tots els aspectes: organització, disseny del circuit, serveis, participació....fins i tot el temps va anar al seu favor, amb un bon sol i unes temperatures agradables per ser a principis de gener. La prova va comptar a mes, amb noms importants del ciclisme com ara: Hermida, Lozano, Armero, Reñé, Gonzalo, Escobar, etc....

Pel que fa als nostres corredors, Xavi Martí es jugava el subcampionat de la Copa Catalana amb Francesc Xavier Alsina. Tot i acabar 4rt darrere seu, va poder mantenir la 2a plaça del campionat gràcies a la victòria de Javier Avellaneda, corredor que no havia participat en cap cursa i que va restar els punts necessaris a Alsina perquè aquest no li arrebatés la segona plaça. Al final només un punt els ha separat de la classificació final.

Adrià Martí, també es trobava en una situació similar, ja que havia de defensar la 6ena plaça de la general amb Alex Raya, amb qui ha mantingut un frec a frec en tot el campionat. En aquest cas, l'Adrià va fer una bona cursa i va finalitzar 6è, just per davant de Raya, assegurant així aquesta 6ena plaça en el campionat també per un punt.

Finalment, vam tenir la presència de Núria Espinosa que es va estrenar amb el mallot de l'equip i no ho va fer gens malament. Tot i ser la seva primera cursa de la temporada i la primera de ciclocross, va finalitzar en 2ona posició, darrere de Mercè Pacios, una altre de les nostres futures corredores. Podeu veure totes les classificacions de la cursa aquí (fotos gentilesa de Marc Clapés).

S'acaba doncs la Copa Catalana, però no el ciclocross, ja que la família Martí te previst disputar els Campionats d'Espanya d'aquesta especialitat la setmana vinent a Zamora....els hi desitgem molta sort!!!