dimecres, 3 de febrer del 2010

Marató de l'Anbaso

Info: Ocisport

Recordar que la Marató de l'Anbaso 2010 tindrà lloc el dia 28 de febrer a Aguilar de Segarra (Bages). Aquesta serà la primera de les proves marató que formen el Campionat Powerbar Marathon 2010-Open d'Espanya Marató BTT. Aquesta setmana es donaran a conèixer la resta de les proves que formaran aquest calendari 2010.

De forma paral·lela a la prova competitiva, i aprofitant algunes parts del circuït, es realitza la Pedalada Popular Llarga (60km) i la Pedalada Popular Curta (30km). A ambdues de les proves hi poden participar ciclistes federats i no federats, i per aquests últims se'ls tramita la llicència de dia.

Per aquesta edició 2010, els integrants del Club Anbaso han volgut dissenyar un nou circuït, amb sortida i arribada a la població d'Aguilar de Segarra, igual que en la última edició. Enguany el recorregut farà forma de vuit, amb un primer bucle de 30km en direcció a la zona de Sant Pere Sallavinera, Les Coromines i la Serra de Còdol Rodó (km 22). A partir d'aquest punt els bikers traçaran un corriol de baixada fins a la zona de sortida (km 30) a Aguilar de Segarra. Els de la pedalada curta es quedaran a meta, i podran gaudir d'un esmorzar molt complert. La resta els quedarà un altre bucle de 30km menys exigent físicament que el primer. El recorregut prendrà un altre rumb direcció Fals i Rajadell passant per alguns dels corriols que ens ofereix aquesta coneguda zona del Bages.

Aquesta és el perfil altimètric de la prova amb els avituallaments de cursa on els participants es trobaran tant sòlid com líquid. Tots els avituallaments de cursa també coincidiran amb els d'equip, excepte el segon. D'aquí a uns dies es publicarà un mapa pels equips o acompanyants per tal que sàpiguen on estaran col·locats els punts per poder avituallar.

Al finalitzar, els participants podran gaudir d'un bon esmorzar, una botifarrada popular, i se'ls entregarà també una samarreta commemmorativa de la prova.

Les inscripcions ja es poden realitzar a través de la web fins el dijous 25 de febrer. El preu de la inscripció de cara a la marató serà de 25 euros, i el preu de la pedalada de 20 euros.

En cas que no s'hagi fet la inscripció el dijous 25 de febrer, només hi haurà la opció de fer-la el mateix diumenge a la zona d'inscripcions i en aquest cas hi haurà un recàrrec de 5 euros.

El pagament de la inscripció i la recollida de dorsals es realitzarà a la zona de sortida el mateix 28 de febrer de 7.30 a 9h del matí. La sortida serà a les 9.30h des de davant del Local Social d'Aguilar de Segarra.