divendres, 19 de febrer del 2010

Israel Núñez nou corredor d'Ambisist

Tot i que feia temps que es mantenien les negociacions, no ha estat fins aquesta setmana que s'ha fet efectiu el fitxatge del corredor martorellenc. Després de l'àmplia reducció de la plantilla de l'equip Massi, on havia militat les darreres temporades, Ambisist li va fer una proposta per incorporar-se a les nostres files aprofitant l'estreta relació que hi ha amb Massi, ja que es un dels principals patrocinadors de l'equip.

Israel Núñez, passa així a reforçar l'equip en categoria Elit de cara a les cites mes importants del calendari, ja que està previst que disputi l'Open d'Espanya, la Copa Catalana, els Campionats d'Espanya i els de Catalunya, a part d'alguna altre cursa per acabar de definir.

Israel Núñez havia sigut professional de carretera amb equips com el Vila de Conde o el Kaiku abans de dedicar-se a la btt. En la nostra especialitat ha guanyat títols tant importants com el Campionat d'Espanya de Marató, la Copa Catalana, el Campionat de Catalunya de marató o la Titan Desert.

Israel Núñez defensarà els colors de l'Ambisist a partir de demà mateix al circuit de Catalunya, on es dispuratà el I Gran Premi Vila de Parets, cursa de caràcter social inclosa en el I Campionat social Barceloní.

Des d'aquí li donem la benvinguda a l'equip i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.