dilluns, 31 de maig del 2010

Open Espanya Cueva El Soplao

Bons resultats els que van obtenir els nostres corredors que es van desplaçar fins a terres Càntabres. Tot i això, no va ser suficients, i amb la tercera posició per equips assolida, i quan només falta una prova per acabar l'Open, només un daltabaix del Trek-Lorca Taller del Tiempo a Port Ainé ens donaria la victòria final.

En la categoria reina, espectacular cursa de Cris Bosque que va finalitzar 11è de la general i 2on Sub-21, mantenint un interessentant duel amb Umbert Almenara per a la victòria de la categoria i per entrar en el Top-ten absolut.


En la cursa de Màsters/Júniors, mala sort per Adrià Noguera que no va tenir un bon dia i només va poder ser 10è de la general i 5è Júnior. Per sort, el seu màxim rival de cara a la victòria final del campionat (Antonio Santos) també es va trobar amb la mateixa situació, i tot es decidirà a la prova final de Port Ainé. Joan Carles Carrillo, va mantenir la seva línia de resultats amb una 12ena posició de la general i 7ena Màster-30.



En la cursa de Cadets/Veterans, Alex Genova també va mantenir la seva bona línia de resultats entrant 11è de la general i 7è Cadet. Per ultim Xavi Martí, va tornar a una prova de l'Open d'Espanya amb una molt bona 14ena posició i 6è Veterà-40.



Les classificacions complertes i la crònica de la prova, la trobareu aquí. Fotos by koke.