dimarts, 4 de maig del 2010

Mercè Tusell guanya la Maraton de los Monegros

Aquest dissabte passat es va disputar a Sariñena (Osca) la 10ena edició de la Maratón de los Monegros. Aquesta cursa, que te 112 quilòmetres, es caracteritza per disputar-se sobre un terreny desèrtic, però sense cap dificultat tècnica, assemblant-se mes a una cursa de carretera que a una de btt. L'única dificultat es el vent del "Cierzo" que bufa de vegades (semblant a la nostra Tramuntana) i el creuament del riu Alcanadre en els primers quilòmetres de la cursa. L'altre punt destacable es que la sortida es a les 14 hores, de manera que els corredors menys preparats fan part de la prova de nit.

No es el cas de la fèmina de l'equip, Mercè Tusell, que es va adjudicar la cursa en categoria femenina a l'sprint amb la veterana Meritxell Henales. Tusell va entrar el la posició 240 de la general dels mes de 1500 corredors que van finalitzar-la, amb un temps de poc mes de quatre hores i mitja.

Imatge del pilot capdavantes durant el transcurs de la prova.