dimecres, 2 de desembre del 2009

75è aniversari de Casa Masferrer

Tal dia com avui de l'any 1934 es va fundar l'empresa Casa Masferrer de la ma de Jaume Masferrer Pujal, dedicada al muntatge i comercialització de bicicletes i components per al ciclista.

Durant la seva llarga història Casa Masferrer ha distribuït les marques més importants del mercat, sent l'única empresa en el món que ha estat distribuidor oficial de les 3 grans (Shimano, Campagnolo i Sram) a més de múltiples marques que han passat pels seus magatzems com distribuidor oficial i que han estat part de la seva història, entre d'altres: Selle Itàlia, Selle San Marco, Selle Royal, IscaSelle, Gipiemme, Scicon, Llimar, Look, Hermans, Zefal, Sigma, TA, Stronglight, Simplex, Huret, Sedis, Atom, Sachs, Tacx, 3T, Italmanubri, Cinelli, Zoom, Sidi, Ribó, CiroSport, ProSun, Look, Andriolo, Hutchinson, Michelin, Pirelli, Mavic, Veloflex, Clement, Vitòria, Galli, Regina, Pellisier, Velox, Sigma, Sports Intruments, Hermans, Bar, SKS, Silca, Binda, Weimman, Mafac, OK Baby, Stamp, Nuova Meister, Tip Top, Ambrosio, Fir, Fulcrum, Mateu, Sapin, Nisi, RST, Magura, Zeus, Razesa, Rosin, Ponti, Gianni Motta, Aquila, BH, Gitane, GAC, Sant Ground Peugeot, Peliser i Massi.
Durant aquests anys de vida, l'empresa ha estat testimoni de molts contextos polítics, econòmics i socials. Ha sobreviscut a una Guerra Civil, va veure prosperar una transició política, i fins i tot va ser testimoni de l'arribada de la televisió en color, els primers biquinis, els cotxes escarabat, etc.

Amb el transcurs del temps i gràcies a la dedicació i l'esperit de superació de tot l'equip CM, actualment presidida per Jaume Masferrer i Mengi, el negoci s'ha anat expandint i internacionalitzant estant present amb estructura pròpia en països com França, Portugal, Anglaterra i Bèlgica a més d'Espanya on té la seva base logística. A més comercialitza els seus productes a la resta d'Europa, Amèrica i Àsia. Durant aquests anys i generació rere generació, ha estat més que evident l'amor que ha demostrat Casa Masferrer pel ciclisme donant suport tant a la base com al professional i participant de manera activa en innombrables esdeveniments ciclistes.

En nom del club i de tots els integrants de l'equip, volem felicitar a Casa Masferrer per aquest aniversari i desitjar-li que en compleixi molts mes. També volem agarir-li el suport que ens ha brindat aquesta temporada a través de la seva marca comercial Massi i que desitgem que es torni a repetir aquest 2010.