dilluns, 14 de març del 2011

Copa Catalana Banyoles

No gaire afortunada va ser l'estrena de l'equip en la primera prova de la Copa Catalana de btt que es va disputar ahir a Banyoles, sobre un circuit que va haver de ser redissenyat a correcuita el dissabte, degut a les pluges. Tot i el sorprenent bon temps que va presidir la jornada del diumenge, el nombrós fang present sobre el traçat, va provocar moltes avaries i abandons, i els nostres corredors no van ser menys.

Els resultats individuals van ser discrets i per primera vegada en molt de temps, no es va assolir cap podi. Aquesta falta de punts es va traduir en una tercera posició a la classificació per equips. Esperem que els resultats millorin en properes cites i que vagin a mes. De totes maneres, no podem menysprear l'esforç realitzat per tots els corredors, ja que el sol fet d'acabar la prova ja era mes que meritori. Podeu consultar les classificacions de la cursa, aquí. Els resultats dels nostres corredors van ser els següents (fotos propietat de Xavier Vilagran):

En la cursa a 5 voltes:

Joan Llordella, va demostrar que es un dels millors corredors "amateurs" del nostre país, finalitzant en 14ena posició de la general i 12è Elit, plantant cara a tota la legió de corredors professionals estrangers que van ser presents a Banyoles.

Ramon Sagués, va haver de fer els últims quilòmetres de la cursa amb la roda del darrere sense aire. Tot i això, va finalitzar 27è de la general i 18è Elit.

Ever Alejandro Gómez, va finalitzar el 45è de la genera1 i 10è Sub-21, però un error a les classificacions l'ha deixat com a desqualificat. A hores d'ara, l'equip ha presentat una al.legació al respecte.

Aleix Fàbregas, va pagar la novatada en la seva primera cursa de btt d'alt nivell. Va forçar massa la màquina i ho va acabar pagant en l'última volta on es va desfondar, acabant el 52è de la general i 29è Elit.

Adrià Martí, va baixar de la bici després de que un àrbitre UCI li digués que ho havia de fer quan l'Absalon l'avancés. Una decisió que la deixat fora de les classificacions, davant de la sorpresa de tots.

En la cursa a 4 voltes:

Beni Montero, va ser dels pocs corredors content amb la seva actuació, finalitzant en 16ena posició de la general i 8è Màster-30.

Núria Espinosa, també va fer una molt bona cursa, finalitzant 93ena de la general i 5ena fèmina.

Mercè Pacios, també va ser víctima de les avaries, primer amb una punxada i després amb un problema amb la cadena que li va fer perdre molt de temps i tota opció de podi. Tot i això, va poder remuntar fins a la 96ena posició de la general i 6ena fèmina.

Àlex Gènova, no va tenir una bona estrena en la categoria Júnior, i va haver d'abandonar per problemes mecànics en l'ultima volta.

En la cursa a 3 voltes:

Xavi Martí, tot i no estar en forma i arrossegar una tendinitis al colze, va finalitzar el 7è de la general i 6è Veterà-40.

Ramon Rosanas, no va trobar el feeling amb el nombrós fang i va fer una mala cursa, segons les seves paraules, finalitzant el 24è de la general i 5è Veterà-50.

Oriol Ruiz, tampoc es va trobar a gust i va finalitzar 33è de la general i 8è Cadet.