dilluns, 30 d’agost del 2010

Anbaso Òdena

Sembla que l'aturada estiuenca no ha afectat gens als corredors de l'equip que segueixen l'Anbaso, perquè ahir a Òdena van tornar a firmar una molt bona actuació global, proclamant-se guanyadors per equips i ampliant l'avantatge en la classificació general sobre el Difoprint-Bicis Toni, segon classificat. Destaca per damunt de tots, Israel Núñez que va tornar aconseguir una nova victòria absoluta de la cursa, que li dona el títol matemàtic en la categoria Elit i que el deixa a les portes de la victòria absoluta del circuit. Per darrera seu van entrar Guillem Muñoz (Pocara joiers) i Félix Martínez (Fasol- Catalana) que son els dos únics corredors que encara li poden prendre el títol. També destaca la victòria d'Àlex Gènova en la categoria Cadet, que reapareixia en la competició després del títol de Campió d'Espanya aconseguit el juliol a Barcelona.

La prova va començar amb 15 minuts de retard, degut a que algunes zones del circuit havien estat desmarcades. Un cop sol.lucionat el problema els 152 participants van prendre la sortida. Per davant, tenien 30 quilòmetres força rodadors i sense gaire desnivell, ideal per començar després de les vacances. La pròxima prova serà el dia 12 de Setembre a Sant Vicenç de Castellet i aquí segurament es decidiran bona part de les classificacions. Els resultats dels nostres corredors, van ser els següents (fotos propietat de Bicicat):

Israel Núñez, 1er classificat de la general i 1er Elit.

Diego Fernández, 8è classificat de la general i 6è Elit.