diumenge, 3 de gener del 2010

Entrenament de qualitat.

Finalment 10 han estat els valents que aquest matí han afrontat un bon entrenament de qualitat per terres del Montseny. Però primer de tot, em de donar el condol al Diego Fernández per la recent mort del seu pare, fet que no li ha permès assistir a la jornada.
Deixant de banda aquesta mala notícia, i centrant-nos en l'aspecte esportiu, cal dir que la ruta ha estat d'alt nivell físic i tècnic. Tant sols s'han fet 40 quilòmetres, però amb 1800 metres de desnivell positiu acumulat. La ruta ha tingut tres ascensions de les llargues i dures amb els seus respectius descensos 100% per corriol + una altre ascensió final extra.
Per motius d'agenda, en Ramon Rosanes i en Marc Casellas, han hagut de marxar abans d'hora, estalviant-se així la meitat del recorregut. Malauradament en Guillem Busquets que ha vingut a fer de suport logístic i gràfic, també ha hagut de d'abandonar abans d'hora per problemes mecànics. Degut a la compacta grupeta que hi havia, el ritme ha estat molt alt, fet que ha permès allargar un xic la ruta en el tram final, la qual cosa a mes d'un li ha passat factura.
La jornada es pot qualificar doncs d'autèntica etapa reina, amb l'ascensió a quatre ports, que de mica en mica et van minvant les forces i quan menys t'ho esperes, arriben els "ocellots".

d'esquerra a dreta: Casellas, Busquets, Carrillo, Bosque, Noguera, Llordella, Sala, Fornell, Rosanas i Montero, just abans de començar.