diumenge, 27 de desembre del 2009

Campionat de Catalunya de Ciclocross

Aquest mati s'ha disputat el Campionat de Catalunya de Ciclocross a Santa Coloma de Farners. Igual que l'any passat, el circuit dissenyat pel CC Farners, transcorria pel Parc de Sant Salvador, i presentava un aspecte inmillorable per la pràctica del d'aquesta modalitat després de les pluges caigudes entre setmana. A mes, es un els circuits mes ben valorats pels corredors, amb molta varietat de terreny i el creuament d'una riera inclosa.

Pel que fa als corredors de l'Ambisist que hi han pres part, cal remarcar els dos Sub-campionats aconseguits en Màsters i Veterans a càrrec d'Arnau Rota i Xavi Martí respectivament. Per la seva part, Adrià Martí ha acabat en una vuitena posició entre els Júniors. Les classificacions complertes les trobareu aquí.

Aquesta prova puntuava també per la Copa Catalana i de manera doble, amb la qual cosa Xavi Martí s'ha proclamat matemàticament guanyador d'aquest campionat sense ni tan sols haver de puntuar en l'ultima prova que es disputarà diumenge vinent a Sant Julià de Vilatorta, ja que el seu gran rival, Pere Joan Roig, no ha estat present avui a Santa Coloma.
Arnau Rota, amb els punts sumats avui, també te opcions de guanyar la general si fa una bona cursa diumenge vinent i els resultats dels seus rivals l'acompanyen.

Xavi Martí

Adrià Martí

Arnau Rota