dimarts, 15 de novembre del 2011

Copa d'Espanya Cx Gijón i Navia

Sagués, Pacios i Martí, no van estar presents a la sortida d'aquest fi de setmana passat, ja que van viatjar fins a terres Asturianes per disputar les dues primeres probes de la reduïda Copa d'Espanya de ciclocross d'aquesta temporada (de només 4 curses).

Concretament el dissabte disputaven la primera de les curses a Gijón, sobre una autèntica catifa de gespa que a primeres hores estava molt humida i relliscosa, però sense ni una gota de fang. Aquesta humitat li van jugar una mala passada a Xavi Martí, que no va adaptar-se al terreny realitzant un discret 17è lloc. Per contra Mercè Pacios feia una cursa excel.lent, finalitzant en 2ona posició a només 16 segons de la victòria, i Sagués lluitava amb els millors corredors estatals per finalitzar 7è. Podeu veure la classificació aquí.

L'endemà diumenge els tres corredors es van desplaçar un xic mes enllà, fins a la localitat de Navia, per disputar una de les proves clàssiques del calendari estatal. El circuit que transcorria per la vora de la platja, era molt mes planer i ràpid que el dia anterior. Xavi Martí tampoc va recuperar les bones sensacions i va finalitzar en 15è lloc, tancant un mal fi de setmana. Pacios va realitzar una mala sortida que la va penalitzar per la resta de la cursa i només va poder ser 5ena. Per últim, Sagués va patir una forta caiguda només prendre la sortida (com es pot observar en el següent vídeo) i va haver d'abandonar al patir un fort cop i quedar la bici danyada. Podeu veure les classificacions aquí. La Copa d'Espanya de ciclocross continuarà el 8 de desembre a Renedo (Cantàbria) i finalitzarà l'11 de desembre a Alcobendas (Madrid).