dimarts, 4 d’octubre del 2011

Campionat Espanya Marató Paterna del Campo

El passat dissabte es va disputar a Paterna del Campo (Huelva) el Campionat d'Espanya de Marató. Aquesta prova es feia aprofitant la concurridíssima XI Edició de la Maratón Sierra de Paterna, una de les proves andaluses de mes renom. aquesta prova era a mes l'ultima del calendari espanyol de marató i el Campionat Andalús de l'especialitat. La cursa transcorria sobre 91 quilòmetres de pistes interminables i plenes de pols. Fins allà s'hi van desplaçar en un viatge llampec els representants de l'Ambisist Ramon Sagués i Mercè Pacios, disposats a lluitar per una plaça en el podi. Els resultats van ser positius, però no es va poder posar la cirereta al pastís:

Sagués va realitzar una cursa impresionant, rodant en tot moment amb la grupeta de corredors professionals que lluitaven pel podi perseguint a Trujillo (escapat). En el tram final però, no va poder aguantar els atacs finals i es va haver de conformar amb la medalla de xocolata, entrant a meta en 5ena posició de la general i 4rt Elit.

Per la seva part, a Pacios li passava factura un petit refredat que arrossegava. Tot i poder rodar al principi amb les millors corredores femenines, una punxada la deixava despenjava, i sense forces per poder remuntar posicions entrava a meta en la posició 277 de la general i 6ena fèmina. Excel.lents resultats per aquest dos corredors que en menys de 24 hores ja tornaven a estar corrent a Barcelona. Podeu veure els resultats de la cursa, aquí.