dimecres, 14 de setembre del 2011

Recta final de la Copa Catalana

La Copa Catalana Internacional de Btt, Gran Premi Massi, recupera la forma en menys de dues setmanes amb la disputa del sisè i penúltim assalt del calendari a la localitat de Calaf, a la comarca barcelonina de l'Anoia. Com l'any passat, aquesta cursa no tanca el certamen, ja que el campionat s'acomiada el proper 2 d'octubre en el marc de la fira dels esports d'aventura Outdoor Sports Experience de Barcelona.

La prova d'aquest pròxim diumenge a Calaf, es disputarà a la zona que tradicionalment ha acollit les edicions anteriors, en un circuit tècnic que presentarà una corda total de 6 quilòmetres. El recorregut discorre per la zona sud-oest del municipi, abraçant punts com el Puig de Sant Sebastià i Sant Martí Sesgueioles.

El GP Massi de Calaf pot resultar decisiu per a la lluita pels títols en les diferents categories, on recordem, l'equip lidera les categories Elit, Cadet i Sub-21. Com és habitual, la jornada de competició quedarà concentrada en la jornada del diumenge 18 de Setembre, amb la sortida de cursa a les 10 del matí per les categories màster-30, veterans i fèmines, mentre a les 12 prendran el relleu les categories Elit masculina, Sots-23, Sots-21 i Seniors. A les 2 de la tarda es durà a terme la cerimònia d’entrega de premis.